• Filtrele
vacuumed_nuts
Kategori: Perakende

Et ve balık ürünleri doğru yöntemlerle saklanmadığında en çabuk bozulan ürünlerdir. Balık buzdolabında 2 ay taze kalabilir. Vakumlanmış olan balık ise buzlukta 2 sene, derin dondurucuda ise 4 sene taze kalabilir. Ayrıca vakumlanan gıda dışarıya koku vermez. Böylece pastırma, sucuk, salam gibi ürünlerin muhafaza edilmesi ve bir yerden başka bir yere taşınması çok daha daha kolay hale gelir.
oğru bir şekilde muhafaza edilmeyen baharatlar ortamdaki nem ile temas ederek zamanla sertleşir, tadını ve kokusunu kaybeder. Vakumlanan baharatların nem ile teması kesildiği için raf ömrü uzar, böceklenmez ve sertleşmez.
Doğru koşullarda saklanmayan bakliyat ürünleri ise güvelere yuva olur. Bu nedenle bakliyat ürünleri çok iyi muhafaza edilmelidir. Kuru bakliyat ürünleri gıda vakum poşeti ile vakumlanarak saklandığında güvelerin ve diğer tüm haşerelerin ürünle teması kesilir.

İletişim Bilgilerimiz

Adres : Etibank Tesisler Yolu Caddesi, No:14 , Avcılar, İstanbul

Tel:  0850 532 6 541

Fax: 0212 963 6 541

E-mail : info@digiteknik.com.tr

Harita